O Tropidog blagovni znamki

TropiDog blagovna znamka izvira iz družinskega podjetja na Poljskem z več kot 40-letno tradicijo.
 
Že leta smo specializirani za hranjenje hišnih živali: akvarijskih rib in rakov, ribniških rib, psov, mačk, glodalcev, zajcev, ježev, plazilcev, dvoživk in ptic. Živali imamo radi, skrbimo zanje in skrbimo za njihovo zdravje ne le med vsakodnevnim delom, ampak tudi kasneje, ko se vrnemo domov. Večina naših zaposlenih ima hišne ljubljenčke. Imamo tudi vrtnarski oddelek, ki proizvaja odlično vpojna tekoča gnojila in druge izdelke za nego domačih, terasnih in vrtnih rastlin.

Radi se povezujemo, radi ustvarjamo najboljše.

Zelo se trudimo zagotoviti, da je naša hrana polna sestavin, pridobljenih iz narave in dragocenih za njihovo zdravje. V skoraj 80 državah po svetu smo razvili že skoraj tisoč izdelkov, ki osrečujejo hišne ljubljenčke. Izdelki z logotipom Tropical so poznani in všečni na vseh celinah sveta (no, razen morda Antarktike ;)).
 
Pomagamo zavetiščem za živali. Podpiramo terapije s pomočjo psa. Sponzoriramo dirkače s psi, Waśkowski Team in Husky Team, ki osvajata najvišje nagrade zahvaljujoč prehrani, ki temelji na naših krmah. In za najboljše rejce psov z najvišjimi standardi smo odprli Klub rejcev.